ROCKWOOL Llana de roca

ROCKWOOL compta amb més de cent anys d’història. Les notables propietats aïllants de la llana de roca es van descobrir a principis del segle XX. Avui dia, ROCKWOOL està present en més de 30 països i produeix des de 14 territoris que abasten des de el Canadà en l’oest fins a Malàisia en l’est. El Grup ROCKWOOL és el principal fabricant en l’àmbit mundial d’aïllament amb llana de roca. ROCKWOOL ofereix una completa gamma de productes d’aïllament sostenibles i d’alt rendiment per al sector de la construcció. Els nostres productes d’aïllament es basen en una innovadora tecnologia de llana de roca i actualment som líders mundials en la fabricació d’aïllament amb llana de roca.

L’aïllament de llana de roca està fabricat amb un dels recursos més abundants de la naturalesa: la roca volcànica. No es tracta únicament d’un material sostenible que es renova de forma natural, sinó que a més presenta una combinació única d’avantatges que serveix de base per al nostre negoci. Tots els nostres productes d’aïllament presenten unes excel·lents propietats antiincendis, acústiques i tèrmiques; a més de durar tota la vida. Són l’elecció més sostenible i eficient en termes de costos.

A més d’estar fabricat amb un material renovable i sostenible, l’aïllament de llana de roca és una solució duradora per a tota la vida útil d’un edifici. A més, els productes d’aïllament ROCKWOOL posseeixen unes propietats tèrmiques excel·lents i protegeixen els edificis i a les persones enfront del soroll i els incendis. És el que denominem una solució amb 4 avantatges en 1.
1. Excel·lent resistència davant el foc.
2. Excel·lent acústica.
3. Una solució duradora.
4. Materials i producció sostenibles.

(faci clic sobre la imatge si vol visitar la web)…