FALSOS SOSTRES

FALSOS SOSTRES.

  • SOSTRES DECORATIUS.
  • SOSTRES FUNCIONALS.
  • ILLES ACÚSTIQUES

A Aïllaments Blanes li oferim tot tipus d’assessorament, instal·lació i solucions creatives per millorar l’aspecte dels sostres del seu negoci. Trobaran sostres realitzats amb plaques de guix laminat (conegut com a PLADUR). Sostres enregistrables, sostres desmuntables, des dels més econòmics i/o funcionals fins a sostres de disseny que faran de la teva llar sigui una àrea totalment única i exclusiva. Diferents materials ens permeten realitzar pràcticament qualsevol tipus de sostre que precisi el nostre client en funció les seves necessitats decoratives i/o funcionals (aïllament tèrmic, acústic…).

Les illes acústiques són formacions de panells acústics muntats sobre sistemes de suspensió i situats habitualment en els sostres d’una estada. Bàsicament les illes acústiques són panells acústics usats per l’acondicionament acústic d’una sala que en comptes d’instal·lar-se com a fals sostre o revestiment de sostre, s’instal·len com a elements afegits al sostre ja existent.
Les illes acústiques són molt usades en els treballs d’acondicionament acústic ja que gràcies a la seva gran capacitat de control acústic, permeten mitjançant absorció i la reflexió, aconseguir una millora acústica molt necessaria a certes estades, evitant la reverberació.