ECOPHON SAINT- GOBAIN Illes acústiques

ECOPHON SAINT- GOBAIN.

SaintGobain Ecophon desenvolupa, fabrica i comercialitza productes i sistemes acústics que contribueixen a un bon ambient de treball, millorant el benestar i el rendiment de les persones.
Ecophon té unitats de negoci en 14 països, delegacions en altres 30 països del món, i aproximadament 750 empleats. L’oficina central es troba en Hyllinge, als afores de Helsingborg, Suècia. Ecophon forma part del Grup SaintGobain.

ILLES ACÚSTIQUES

Que són les illes acústiques?

Les illes acústiques són formacions de panells acústics muntats sobre sistemes de suspensió i situats habitualment en els sostres d’una estada. Bàsicament les illes acústiques són panells acústics usats per l’acondicionament acústic d’una sala que en comptes d’instal·lar-se com a fals sostre o revestiment de sostre, s’instal·len com a elements afegits al sostre ja existent.

Les illes acústiques són molt usades en els treballs d’acondicionament acústic ja que gràcies a la seva gran capacitat de control acústic, permeten mitjançant absorció i la reflexió, aconseguir una millora acústica molt necessaria a certes estades, evitant la reverberació.

Que podem oferir-te?

Ecophon Solo, forma part de les nostres solucions de disseny d’aïllaments acústic i de disseny. Pero hem volgut arribar més lluny i presentar nous productes que, siguin de disseny i funcionin correctament com a absorbents de so superant els límits de la creativitat en sostres.

Formes geomètriques.

Ecophon Solo introdueix formats que s’inspiren en formes geomètriques, tals com el·lipses, pentàgons o cercles.

Dissenys personalitzats.

Un sentiment especial neix quan alguna cosa és dissenyat per un mateix. Això és el que volem aconseguir, proporcionant al disseny d’una estada, un sentiment de llibertat. El convidem a deixar-se portar per la seva imaginació i dissenyar els absorbents de so amb la geometria que desitgi.